Grattis Frakt för över 500 kr Beställning!

Vanliga Frågor & Svar

Vanliga Frågor & Svar

När du har gjort din beställning skickar vi ett bekräftelsemail för att spåra statusen för din beställning.

När din beställning har skickats skickar vi dig ett nytt e-postmeddelande för att bekräfta det förväntade leveransen samt länken för att spåra din beställning (när leveransmetoden tillåter det).

Dessutom kan du spåra statusen för din beställning från avsnittet "orderhistorik" på din kontosida på webbplats

Du får en orderbekräftelse till din mail. Har du inte fått en orderbekräftelse så kan det bero på att du stavat din e-postadress fel. Kontakta då oss så hjälper vi dig. Orderbekräftelsen kan också ha hamnat i din skräpkorg i mailen, så kolla där med.
När du har gjort din beställning tar det vanligtvis 24 till 48 timmar att bearbeta den för leverans.
När du har gjort din beställning skickar vi ett bekräftelsemail för att spåra statusen för din beställning. När din beställning har skickats skickar vi dig ett nytt e-postmeddelande för att bekräfta det förväntade leveransdatumet samt länken för att spåra din beställning (när leveransmetoden tillåter det). Dessutom kan du spåra statusen för din beställning från avsnittet "orderhistorik" på din kontosida på webbplatsen.
Returer bekräftas inom några dagar efter mottagandet av paketet på vårt lager. När din retur har godkänts kommer återbetalningen, utbytet eller krediten att utfärdas inom 3-5 dagar efter att våra tjänster har accepterat din retur.
Vi accepterar returer med avseende på följande villkor:
- Varan måste ha sålts i vår webbutik - Föremålet borde inte ha använts på något sätt - Retur- eller bytesförfrågan görs inom 30 efter leverans - Returen görs inom 5 dagar efter begäran om retur eller byte För att be om en retur, vänligen kontakta vår support med hjälp av vår helpdesk. Vi accepterar byten och de följer samma villkor som retur För att be om ett byte, vänligen nämna att du vill att din artikel ska bytas ut med en annan artikel när du förbereder din retur med vår support.