Grattis Frakt för över 500 kr Beställning!

Frakt och leverans

Frakt och leverans

Dronarebutik.se levererar till adresser inom Sverige, Danmark, Norge och Finland. Nedan kan du läsa om alla fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger i kassan. Vid storhelger och rea kan leveranstiderna vara något längre.

 Beställningar skickas vanligtvis inom 24 -48 timmar efter betalning av beställningen

Vårt lager öppnar måndag – fredag ​​under vanliga öppettider, förutom på helgdagar då lagret stängs. 

Fri Frakt

Handlar du över 500 kr så tillämpas fri frakt. En fraktkostnad tillkommer på 61 kr per beställning under 500kr.

Leverans till ombud

Dronarebutik.se använder sig i första hand PostNord. Dina varor skickas till det ombud som ligger närmast den angivna adressen. När paketet har kommit fram till ombudet får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av legitimation samt kolli-ID eller fyrsiffrigt nummer. Uthämtning av beställningar kan hanteras personligen eller med hjälp av bud. Budet måste då kunna uppvisa både sin och beställarens legitimation.

Leverans beräknas 2-5 dagar.

Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan brukar det löna sig att kontakta oss, hämta ut paketet och göra en vanlig manuell retur.

Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning vilket kan påverka leveranstiden. När paketet har kommit fram till ombudet får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av legitimation samt kolli-ID eller löpnummer.

Spåra ditt paket

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation.

Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen.

Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar Schenker och UPS med en eller ett par dagars fördröjning, denna är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.

Paket skadade i transit

Om du upptäcker att ett paket är skadat under transport, om möjligt, avvisa

paket från kuriren och kontakta vår kundtjänst. Om paketet har levererats utan att du är närvarandemeddelar detta omgående till utlämningsbudet, sedan kontaktar ni Dronarebutik.se kundtjänst inom 24 timmar.